Thursday, July 15, 2010

Γεια σας,
σημερα το πρωι ο καιρος θυμιζει φθινοπωρο, για να μην πω χειμωνα. Χθες εβρεχε συνεχεια μετα το μεσημερι, μεχρι σχεδον το βραδυ. Χαμηλωσε η θερμοκρασια οποτε εβαλα και το τζακετ οταν πηγα το πρωι στο νοσοκομειο.

Θελω να σας πω κατι εντελως διαφορετικο τωρα. Η Σανταλ η κορη της Αννεκε, καποιοι θα την θυμαστε, ειναι παντρεμενη και εγκυος και περιμενε το παιδι αυτον το μηνα. Το μωρο γεννηθηκε 20 μερες νωριτερα αλλα με μια επιπλοκη στην κοιλια της. Kινδυνεψε απιστευτα απο ακατασχετες αιμοραγιες, απλα να σας γραψω οτι εκανε πανω απο ενα χειρουργειο και της συμπληρωσαν 20 λιτρα αιμα (!!!!!!!) σε μεταγγίσεις. Τρόμαξε φοβερά όλη η οικογενεια με αυτο το γεγονος. Τωρα περασε τον κινδυνο και σας γραφω για αυτο το τρελο γεγονος.
Χθες ειχα μια εκπληξη. Ο Φρεηκ με πηγε για μπιλιαρδο. Και μονο που επιασα στεκες και μπαλες ενιωσα περιεργα και βεβαια ηθελα να παιξουμε. Χαρηκα και δεν θα κερδιζα τον χειροτερο στην Πατμο αν και κερδισα τον Φρεηκ 7-4.

Παντως οπως σας ειπα, η θερμοκρασια χαμηλωσε σημερα και στην διαδρομη προς Αμστερνταμ ειχε συννεφα και ηλιο, καταπληκτικη θέα για φωτογραφιες. Οπως καθε Πεμπτη, εκανα και την εξεταση αιματος. Για να μην ξεφευγω απο την γυμναστικη, ο Φρεηκ μας εφερε ενα ποδηλατο γυμναστικης για μεσα στο σπιτι. Σημερα ειναι περηφανες η Δαφνη και η Σοφια επειδη καλυψα 5,2 χιλιομετρα....μενοντας στο σαλονι του σπιτιου.
Σας αφηνω γιατι η Χεττη θα μας παει για μια βολτα στην παραλια του Κάικνταουν για να δουμε την θαλασσα και το ηλιοβασιλεμα.


Υ.Γ. Ειμαι ενθουσιασμενος που ολο και περισσοτεροι μαθαινετε τα νεα μεσω του μπλογκ, γιατι αυτο μου δινει θαρρος ωστε να συνεχιζω να σας γραφω.




Σας εβαλα αμεσως τις φωτογραφιες που τραβηξα μια ωρα πριν.

Καληνυχτα !!

2 comments:

  1. Anonymous7/16/2010

    γεια σου φιλε μου πανορμιτη
    να ξερεις σε διαβαζω οχι πολυ τακτικα γιατι τρεχω ξερεις η εποχη ειναι τετοια
    ευχομαι να σαι καλα και να τα πουμε απο κοντα συντομα
    η σκεψη μου να ξερεις ειναι παντα σε σενα
    πολλα φιλια Σωζος Βοργιας

    ReplyDelete
  2. και να θυμάσαι ότι το ΠΕΤΡΙΝΟ άνοιξε δεύτερο στέκι (franschise) στο KORONIS KIOSK

    ReplyDelete

test