Thursday, July 8, 2010

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Καλησπερα σας φιλοι μου,
Απο την αρχη της εβδομαδας δεν ηθελα να σας κρυψω οτι ξεκιναγα την θεραπεια με τις ακτινοβολιες. Σημερα Πεμπτη, ειναι η τεταρτη μερα απο πεντε φορες την εβδομαδα. Δεν λεω οτι ειμαι εντελως ξεκουραστος ή το αντιθετο, γιατι εχω και την διαδρομη απο το σπιτι στο νοσοκομειο (περιπου μια ωρα με το τρενο.)
Μολις φτασουμε στο σταθμο,απεχουμε λιγο απο την πολυκλινικη και το παμε περπατωντας για εξασκηση επισης με τα ποδια.
Περπαταμε αλλα 20 - 25 λεπτα για εξασκηση, πριν φτασω στο νοσοκομειο.
Οι ακτινοβολιες γινονται χωρις καθυστερυση, οποτε εχω δει να με κανουν νωριτερα απο το ραντεβου.
Δεν θυμαμαι αν σας ειχα εξηγησει οτι την πρωτη φορα εκαναν περιπου μια ωρα για να οργανωσουν την ακτινοβολια, αλλα τωρα που το εχουν κανει τελειωνουμε περιπου σε ενα 10λεπτο.
Χτες η Γιοσελιν, η φιλη που ηταν και Πατμο τον Ιουνιο, περασε απο το διαμερισμα για να δουμε τον αγωνα του μουντιαλ και να φαμε παρεα. Επαιξε Γερμανια - Ισπανια, εχασε η Γερμανια, που μαλλον εδω ειναι εκπληξη για πολλους.
Στην Ολλανδια αυτο που τους νοιαζει ειναι να παρει το τροπαιο η Ολλανδια τους. Πρεπει να φερνω και γουρι σε φιλους γιατι σε ολους τους αγωνες με παιρνουν να παω να τον δω στο σπιτι τους.
Σήμερα η Δαφνη και η Σοφια πηγανε με μια θεια τους βολτα στο Ντελφτ, επειδη σημερα ειχε μια αγορα.

Αυτα για τωρα, σας χαιρετω,
Πανορμιτης

1 comment:

  1. Anonymous7/09/2010

    Φίλε μας γειά σου
    Σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλιά από την ανεμοδαρμένη Πάτμο μας-φυσάει τρελλός αέρας-ότι πεις για να λειτουργήσουν οι Μύλοι ,που έχουν γίνει πολύ ωραίοι.Μόλις έρθετε πίσω θα πάμε μιά βόλτα για φωτογραφίες .Προς το παρόν θα σου στείλει μερικές ο Αντώνης
    Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας
    Και πολλές ευχές για το ανηψούδι σας που σας λαχτάρησε
    Α Η

    ReplyDelete

test