Saturday, July 10, 2010

Παρασκευη 9 Ιουλιου 2010

Γεια σας.
Αυτη τηΤην παρασκυεη τα βρηκα μπαστουνια που λεννε,απο την φοβερη ζεστη που ειχε. Η θερμοκρασια ηταν πανω απο 30κελσιου. που στην Ολλανδια να σε ψηνει σαν κοτοπουλο, που δεν ειναι Πατμος δεν εχει αερα, σε μαγειρευει.
φτασαμαμε στην πολυκλινικη με την Δαφνη και την Σοφια. Εκανα την θεραπεια, με μια διαφορα οτι τα παιδια, ηθελαν και ειχαν την εμπειρια να δουν πως γινεται η θεραπεια, απο τις νοσοκομες που τους εδειξαν ακριβως πως γινεται η ακτινοβολια..
Μολις τελειωσα πηγαμε στο νοσοκομειο, εκει που εκανα την χειρουργικη επεμβαση, μια η Δαφνη και η Σοφια ηθελαν επισης να δουν που εμεινα.
Παντως εγω δεν εβλεπα τιποτα καλυτερο, το ταχυτερο να φτασουμε με αυτη την ζεστη σπιτι μας, οπως και τεγινε. γυρω στις πεντε ημασταν εκει και δεν κρυβω οτι ημουν κουρασμενος, αλλα ενιωθα καλα γιατι σαβατοκυριακο δεν θα εκανα ακτινοβολιες. Δυο μερες δεν κανουμε αυτη την θεραπεια, -σαν ρεπο, οποτε και εγω παιρνω δυναμη και αισιοδοξια.
Σας ευχουμε καλο Σαββατοκυριακο !
Φιλια,
Πανορμιτης

7 comments:

  1. Anonymous7/10/2010

    πανορμιτη καλησπερα
    τωρα πρεπει να κανεις υπομονη και να μονο θετικες σκεψεις
    ολα θα πανε καλα
    κουραγιο και η σκεψη κι η αγαπη μας θα σε συντροφευουν και σε αυτη τη δοκιμασια
    πολλα φιλια δεσποινα

    ReplyDelete
  2. kalispera, poia despoina eisa, Pangkrati??

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/11/2010

    οχι ρε συυυυυ
    απο πατμο του Βοργια η γυναικα

    ReplyDelete
  4. Πανορμίτη, Χέτυ, κορίτσια, γειά σας! Σήμερα γύρισα από ένα ταξίδι μου στην Ελβετία και διάβασα μαζεμένα όλες τις αναρτήσεις σας στα blog και είδα και τις φωτογραφίες και χάρηκα πολύ, που σας είδα όλους μαζί και καλά. Η μαμά μου κοντεύει να με σκοτώσει, που δεν σας έχω γράψει και δεν σας έχω μιλήσει τόσον καιρό. Έλειπε κι αυτή διακοπές με την αδερφή της σε μια πανέμορφη παραλία στη Σπιάτζα, κοντά στην αρχαία Ολυμπία. Μπάνια δεν έκανε, αλλά ευχαριστήθηκε κουβέντα, που εδώ με μένα τη στερείται. Το μυαλό της Πανορμίτη είναι ακόμα στις μέρες που ήσασταν εδώ και είχε παρέα εσάς! Εμένα τι να με κάνει; Έτσι λέει.
    Για σήμερα το βράδυ περιμένουμε πώς και πώς τον τελικό, ο Άγγελος κι εγώ υποστηρίζουμε (φυσικά!) Ολλανδία με μανία. Έχετε όλοι τις ευχές μας και την αγάπη μας. Ποια ώρα είναι η καλύτερη για τηλέφωνο, Χέτυ;
    Φιλιά και αγκαλιές, Μαρία

    ReplyDelete
  5. We are so happy to hear from you,hope you had a nice time in Switzerland. I just send an email out to you, maybe you can read it today?

    kisses and love,
    Gambieraki family

    ReplyDelete
  6. γεια σου Δεσποινα, χαρηκα οσο δεν φανταζεσαι, θα σας γραφω τακτικα τα νεα,να μην χανομαστε, στο φιλο μου το Σωζω δως του μια μεγαλη αγκαλια απο μενα.
    φιλια σε ολους
    Πανορμιτης

    ReplyDelete
  7. Anonymous7/11/2010

    να σαι καλα
    να ξερεις οτι σε διαβαζω καθημερινα απλα δεν γραφω γιατι δεν θελω να σε φορτιζω συναισθηματικα
    να περνατε καλα με την οικογενεια σου και ειπαμε ολα καλα θα πανε
    ηδη πανε ολα καλα
    πολλα φιλια δεσποινα σωζος

    ReplyDelete

test