Monday, August 2, 2010

Δευτέρα 3 Αυγούστου

Καλησπέρα σας,
Κατ'αρχήν σας εύχομαι καλό μήνα και καλή δύναμη για να δουλέψετε σωστά αυτές τις λίγες μέρες του καλοκαιριού. Bέβαια για εμάς ο μήνας Αύγουστος θυμίζει φθινόπωρο. Αυτή την περίοδο όλο και πιο συχνά βρέχει και επίσης γι'αυτό το λόγο πρέπει να φοράω το τζάκετ μου.
Πριν δύο μέρες ήρθε ο Φρέικ, η γυναίκα του Ίρμκαρντ και η κόρη τους Λίζα για να δειπνήσουμε μαζί, και περάσαμε ένα ήσυχο βράδυ. Στην συνέχεια η Ίρμκαρντ και η Λίζα βοήθησαν την Δάφνη και την Σοφία να ράψουν τα ταμπελάκια με το όνομα της Δάφνης στα ρούχα της. Ταυτόχρονα μάθανε καλύτερα την Δάφνη να ράβει, κάτι στο οποίο εκείνη ποτέ δεν είχε δώσει προσοχή.
Μετά από τέσσερις εβδομάδες ακτινοβολίας παρουσιάζω τον εαυτό μου πιο κουρασμένο και πιο ευαίσθητο. Αυτό όμως που με φέρνει σε κατσούφικη διάθεση είναι το ότι ο χρόνος που είχαν τα παιδιά να μείνουν εδώ, τελείωσε σαν νεράκι. Η Δάφνη και η Σοφία σήμερα θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Πάτμο. Σίγουρα στην Πάτμο έχει πολλή ζέστη και ήλιο σε αντίθεση με την Ολλανδία.
Όσον αφόρα το χτες, πήγα το πρωί με τα παιδιά στο νοσοκομείο. Αφού αργότερα γυρίσαμε πίσω, εγώ κοιμήθηκα για να είμαι ξεκούραστος για το βράδυ, γιατί πήγαμε και φάγαμε οι τέσσερις σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Ήταν πολύ ωραία, καθώς γενικά μας αρέσει η αγνότητα και απλότητα της ιταλικής κουζίνας.

No comments:

Post a Comment

test